• Klokkerholm Skole
  • Smørblomstvej 5A, 9320 Hjallerup
  • 99455430 (direkte til SFO 25236781)
  • [email protected]

Opslagstavlen

Kære alle

Som led i den større ombygning, skolen er igennem lige nu, er der meget ekstra trafik (også tung trafik) om morgenen. Vi er derfor pga pladsproblemer og af sikkerhedsmæssige årsager i en kortere periode nødt til at lukke "af- og påsætningspladsen" på Rosenvænget. Vi vil anbefale, at man sætter sine børn af lige efter svinget på Rosenvænget i stedet, og at man generelt begrænser biltrafikken til skolen mest muligt.
    Vi håber på jeres forståelse, mens dette står på.

Med venlig hilsen ledelsen
    Casper Bue Jensen den 17-09-2018
    Invitation fra forældreforeningen, se vedhæftet.
    Henriette Wounlund Høgh den 17-09-2018
    Kære konfirmander og forældre

Vi har planlagt en gospelworkshop for konfirmanderne lørdag d. 30 marts. 2019 kl. 10-16 i Hellevad Kirke.
    Selve workshoppen foregår i konfirmandstuen fra kl. 10 - 13.45
    Fra 13.45 - 14.45 er der generalprøve oppe i kirken.
    Kl 15 er der gospelgudstjeneste, hvor konfirmanderne viser, hvad de har lært i løbet af dagen.
    Jeg er i gang med at arrangere, at vi efter gudstjeneste inviterer alle konfirmander og forældre til Ørum forsamlingshus, hvor vi byder på pizza og info om selve konfirmationsdagen. Dette er dog endnu ikke kommet på plads.

Selve konfirmationen er i Hellevad Kirke Stor Bededag d. 17. Maj med 2 gudstjenester.
    Første gudstjeneste er kl. 9.30, hvor A klassen konfirmeres. Anden gudstjeneste er kl. 11, hvor B klassen konfirmeres.

NB: de konfirmander, der endnu ikke har givet mig indmeldelsesblanketten, bedes huske at tage den med på tirsdag.
    Sandra Fossdal Nielsen
    Henriette Wounlund Høgh den 12-09-2018
    Kære alle

Elevrådet på Klokkerholm skole har i torsdags på deres kursusdag valgt en formand, næstformand og en sekretær.
    Formand er: Mille Holvaldt 8.b
    Næsteformand er: Silje Chemnitz 8.a
    Sekretær er: Thilde K. Müller 9.b

Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet. Elevrådet er enige om, at fællesskab, sammenhold og ansvar bør være nøgleordene på Klokkerholm skole:)

På elevrådets vegne
    Berit Meng Nielsen
    Berit Nielsen den 01-09-2018

TEATER OG BIOGRAF 2019

Så er årets teater og biografture bestilt. Årets teaterforestilling er Fyrtøjet smiley

Det er lidt forskelligt hvilke klasser der skal hvad.

Jeg har nedenfor noteret hvad de forskellige klasser skal, samt hvor meget der skal indbetales.

Jeg vil gerne bede den ansvarlige for klassekassen overføre et samlet beløbet for alle elever i klassen på følgende konto:

9070 0532146526    husk i tekstfeltet at notere klassen

0. kl. KR 1.430 (teater)
    1. kl. KR 1.170 (teater)
    2. kl. KR 2.000(teater og bio)
    3. kl. KR 1.365 (teater)
    4. kl. KR 1.365 (teater)
    5. kl. KR    300 (bio)

Hvis i får problemer eller er i tvivl om noget er i velkommen til at skrive eller ringe til mig.

Henriette Høgh
    sekretær

Henriette Wounlund Høgh den 31-08-2018
    VIGTIG INFORMATION

Fra mandag den 3. september skal i som forældre bruge UNI-logi for at logge på forældreintra.

Jeg har vedhæftet en vejledning til hvordan i som forældre får et UNI-login. Bemærk at der skal bruges NemID ved oprettelse.

Mandag morgen den 3. sep. vil alle tidligere koder blive deaktiveret så der fra kl. 10 skal logges på med det nye UNI-login.

Henriette Wounlund Høgh den 30-08-2018
    Til information

Pga. renovering af hallen lukkes p-pladsen ved fitness afdelingen fra mandag den 3. sep.
    Stierne omring hallen vil ligeledes være lukket.

Henriette Wounlund Høgh den 30-08-2018
    Forældreinformation ang. skoleåret 2018-2019

(Se venligst vedhæftet fil)
    Helle Faber den 08-06-2018